Over ons

Hier vind u alle informatie die u nodig heeft om alles over ons bedrijf te weten te komen. Zo kunt u hier lezen wat onze visie is, welke financieringen er mogelijk zijn en alles over onze Financial lease concepten. Natuurlijk hoort bij het aanschaffen van een auto ook de juiste verzekering. Hieronder kunt u tevens de foto's bekijken van onze showroom.

Visie

YOUR NEXT CAR

Bent u aan uw volgende auto toe, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wilt u daarbij het gevoel hebben van “Een klant is Koning” dan moet u zeker bij ons langskomen. YOUR NEXT CAR wil zich dan ook graag even voorstellen:

Per 1 januari 2017 hebben wij ons bedrijf in Loon op Zand geopend. Ons team bestaat uit jonge mensen maar allemaal met een enorme passie voor auto’s. YOUR NEXT CAR heeft een uitgebreide voorraad auto’s staan welke dagelijks wordt aangevuld. Wij onderscheiden ons van andere autobedrijven omdat wij iedere gewenste auto kunnen leveren zowel in het lage als hoge segment. Onze auto’s worden grondig nagekeken, getest en afgeleverd met een nieuwe APK. Wij hebben een 24/7 mentaliteit en dat betekent dat wij altijd bereikbaar zijn. Wij zijn ondernemers van de nieuwe generatie dus internet is onze kracht. Op social media kunt u ons volgen en op de hoogte blijven van onze dagelijks wisselende voorraad. Wij beschikken naast ons verkoopteam over ervaren inkopers. Dus wilt u van uw auto af tegen een goede prijs dan bent u eveneens bij ons aan het juiste adres. Om het u makkelijk te maken kunnen wij ook uw financiering of verzekering regelen. Kortom u maakt uw wensen bekend en YOUR NEXT CAR regelt het. Dit is nog eens zorgeloos een auto kopen! Hebben wij u interesse gewekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

TOT ZIENS in LOON OP ZAND.

Verzekeringen

 

Voordelige zekerheid | Wanneer u alles op één adres kunt regelen is dat wel zo prettig en vaak veel voordeliger. Daarom biedt your-next-car.nl u de mogelijkheid uw auto onder bijzonder gunstige voorwaarden te verzekeren. In samenwerking met Slimverzekeren bieden wij u een zeer aantrekkelijke verzekering aan waarbij uw huidige no-claim korting wordt overgenomen.

your-next-car.nl polis.

De your-next-car.nl polis is in veel opzichten uniek:

-Zeer uitgebreide polis voor alle typen en modellen.
-Zeer aantrekkelijke premies.
-Al uw auto gerelateerde zaken blijven via één contactpersoon.
-Gratis vervangend vervoer.
-De eerste 24 maanden aanschafwaarde garantie.
-Wij verzorgen de gehele schadeafwikkeling.

Bereken hier uw premie

Financieren

Financieren is maatwerk | Your-next-car.nl biedt u een financiering op maat. Alle gangbare vormen van financial-, full operational lease en financieringen zijn bespreekbaar, dit werkt snel zonder dat u daarbij onnodige vragen hoeft te beantwoorden. Onze financiële diensten gelden voor alle aangeboden typen en modellen. Informeert u gerust bij onze specialisten naar de verschillende mogelijkheden. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen maar liever bespreken we de mogelijkheden bij ons in de showroom bij een kop koffie.

Leasing

U least uw auto snel, zorgeloos en binnen 24 uur bij your-next-car.nl. Wij leveren uw auto door heel nederland.

Financial lease | goedkoop, betrouwbaar en snel. Financial Lease of zakelijke lease is een speciaal product voor ondernemers particulieren die gemak en zekerheid willen.

Financieren is maatwerk | your-next-car.nl biedt u een financiering op maat, in samenwerking met DMF-Crediet. Bij Financial Lease hoeft u niet al uw spaargeld te spenderen of gebruik te maken van uw eigen financiële middelen en de financiering staat los van uw overige zakelijke financieringen. U kunt zelf bepalen in welke looptijd u de officiele  eigenaar word van uw prachtige occasion.

Omdat de rente die u betaalt voor uw Financial Lease overeenkomst vooraf wordt vastgesteld, betaalt u maandelijks een vast leasebedrag. De rente blijft gedurende de looptijd van het leasecontract ongewijzigd. U weet dus exact waar u aan toe bent. Helder en duidelijk. Kortom, geen ondoorzichtige financiële constructies, maar een vast aflosbedrag, een vaste looptijd en een vaste lage rente.

Informeert u gerust bij onze specialisten naar de verschillende mogelijkheden. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen maar liever bespreken we de mogelijkheden bij ons in de showroom bij een kop koffie.


Showroom

HET YOUR-NEXT-CAR TEAM