Slider

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Banden & Velgen

Heeft u nieuwe banden of velgen nodig of wilt u uw huidige banden of velgen laten verwisselen? Geen probleem, want u kunt bij Your-next-car terecht voor elk banden-en-velgen gerelateerd werk. Of u nu nieuwe velgen nodig heeft, uw zomerbanden om wilt wisselen naar winterbanden of andersom, of en oude band wilt vervangen. Wij helpen u graag met het vinden van nieuwe zomer- of winterbanden of nieuwe velgen en vervangen het huidige paar graag. Of wilt u een andere kleur velgen? Het is ook mogelijk om uw huidige velgen over te spuiten in een andere kleur.

Het is belangrijk dat uw banden en velgen in goede conditie zijn. Wanneer de profieldiepte behoorlijk is afgenomen, er zijn scheuren in de band te zien of de band is op een andere manier versleten kan dit gevaarlijk zijn voor het rijden, doordat de slijtage voor slechtere grip op het wegdek zorgt. Daarom is het wettelijk vereist dat een band een profiel van minstens 1,6 millimeter heeft, al raden we aan om de banden al te verwisselen bij een profiel van 2 millimeter. Bij winterbanden is het minimum 4 millimeter.
Met grote kans op sneeuw, ijs, en gladheid tijdens de wintermaanden doet u er goed aan om uw zomerbanden om te wisselen voor winterbanden, zeker als u van plan bent met de auto op wintersportvakantie te gaan. Winterbanden hebben een veel betere grip wanneer het wegdek nat en/of glad is, en zorgen daarmee voor een betere veiligheid.
Bij Your-next-car is het mogelijk om zowel banden als velgen te kopen en te verwisselen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw winter- of zomerbanden op te slaan gedurende de tijd dat u ze niet gebruikt. Is het tijd dat u de banden van uw auto vervangt of verwisselt? Kom dan vooral bij ons langs!

Chiptuning

De motor van een (moderne) auto wordt aangestuurd door een Electronic Control Unit, ofwel ECU. De ECU regelt onder andere de turbodruk en de hoeveelheid brandstof die ingespoten wordt, maar bijvoorbeeld ook de toeren- en snelheidsbegrenzing. Deze programmeringen van de ECU staan op een speciale chip. De software op de chip heeft echter altijd ruimte over voor veranderingen, die gedaan kunnen worden door middel van chiptuning.
Chiptuning houdt in dat de software zo wordt aangepast dat de programma’s zo veel mogelijk geoptimaliseerd worden, waarbij ook de prestaties van de auto worden verbeterd. Zo kan ervoor gezorgd worden dat uw auto sneller kan optrekken, maar ook dat het rendement van de motor wordt verhoogd, waardoor er minder brandstof verbruikt kan worden bij een onveranderde rijstijl.

Bij Your-next-car bieden we een alternatief voor het standaard chiptuning aan, waarbij de originele software van de auto niet aangepast wordt: multichip. Door een aparte chip aan te sluiten op de OBD II poort van uw auto is het mogelijk om uw auto krachtiger en zelfs zuiniger te maken zonder dat u de software aan hoeft te passen. Op het moment dat u vervolgens de chip weer verwijdert gaat de auto gewoon weer over op de originele software.
Omdat elk merk en type auto een andere motor heeft worden de chips op maat geprogrammeerd. De chip zal standaard zo worden ingesteld dat uw auto een beter vermogen heeft, maar het is ook mogelijk om de chip specifiek in te stellen op een verlaagd verbruik.
Of u nu wilt dat uw auto soepeler rijdt, juist krachtiger of eigenlijk gewoon zuiniger, bij Your-next-car helpen we u graag met de chiptuning van uw auto. Neem vooral contact met ons op om te weten te krijgen wat chiptuning voor uw auto kan betekenen.

Car wrapping

Wilt u uw auto een ander kleurtje geven? Misschien wilde u uw auto al in een andere kleur kopen maar was dit niet mogelijk, of misschien wilt u uw oudere auto gewoon een nieuwe look geven met een ander kleurtje. De meeste mensen denken dan gelijk aan het overspuiten van de auto, maar Your-next-car geeft u nog een andere optie: carwrapping. Bij carwrapping wordt de auto als het ware ingepakt met een speciaal, flexibel vinyl folie. De folie is in veel verschillende kleuren beschikbaar, en u kunt ook kiezen uit bijvoorbeeld een mat folie of juist een hoogglanzende. Ook kunnen de folies voorzien worden van meerdere kleuren en bedrukkingen, waardoor u uw auto helemaal eigen kunt maken.

Carwrapping is dus een perfecte manier om het uiterlijk van uw auto aan te passen zonder deze over te hoeven spuiten, maar daarnaast helpt de folie ook met het beschermen van de originele lak. Niet alleen wordt de lak zo niet aangetast door bijvoorbeeld krassen, maar verkleurt het ook niet. Ook is het goedkoper dan het spuiten van de auto, en met carwrapping heeft u veel mogelijkheden voor het uiterlijk van uw auto die met spuiten lastiger te realiseren zijn. Daarnaast is de folie ook weer gemakkelijk te vervangen of te verwijderen als u weer terug wilt naar de originele look van uw auto.

Door de ruime keuze in kleuren, foliesoorten en eventuele bedrukkingen en beletteringen kunt u met carwrapping uw auto zeer persoonlijk maken. Ook als u niet uw hele auto wilt veranderen is het mogelijk om uw auto maar deels te laten wrappen. Neem daarom vooral contact op met ons als u uw auto een ander uiterlijk wilt geven, zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken. Bij Your-next-car maken we graag uw auto-wensen waar.

Ruitvervanging

Bij your-next-car.nl kunnen we snel, eenvoudig en professioneel uw autoruit vervangen. Onze experts zorgen er voor dat de vervanging van uw autoruit volgens de fabrieksspecificaties gedaan wordt zodat u weer veilig de weg op kunt.

Wanneer u bij Your-next-car uw ruit laat vervangen zullen wij de afhandeling met uw verzekeraar regelen. In negentig procent van de gevallen is de vervanging dan ook gratis. In sommige gevallen zal de vervanging onder uw eigen risico vallen, die wij voor onze rekening nemen. Zo hoeft de vervanging van een autoruit voor u niets te kosten.

Kom vooral langs bij Your-next-car. Ons team staat altijd voor u klaar om uw ruit te vervangen, ongeacht het type auto dat u heeft. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer een nieuwe ruit heeft, zodat u weer zonder problemen de weg op kunt.